Tuduhan.


"...Alaaa apa ni?! Asal fy taktau apa apa pun hmm"

"Eleh kiteorang pun taktau apa apa pasal fy kannn. Yelah... gambar whatsapp dengan lelaki, boyfriend lettew pastu tiba tiba je tukar number kan hahaha"

"..."













You know what, it is too soon to jump to conclusions!!

Or mind your own business 

Please

Mimpi orang


"Weh fy aku mimpi kau lepas jumpa kau malam semalam" 

"Yeke? Mimpi apa?"

"Aku mimpi kau kawin. Kau pakai baju kawin warna hijau sebelah kau ada dulang ..."

"Wait, what?! Asal warna hijau weh hahaha"

"Haha aku taktau. Tapi dalam mimpi tu aku rasa sedih kau nak kawin. Aku taktau kenapa."



Hati, kosong.


Hati orang aku peluk

Aku belai

Aku tatang

Aku timang






Hati aku? 

?????

Kau judge orang cepat sangat sampai jadi fitnah


Yesterday ive shared an entry title 'Telan Penghinaan'

Which i wrote about dari sisi seorang penghina 

And i was totally wrong about that person! 

So sorry. 

Seriously, emosi nak mampus seorang fify ni

Ergh

Delete delete deleteeeeee! 


#BoomersRoadTrip


"Thanks korang utk trip ni"

"Kau happy tak fy?"

"Happy sangat"


Tiap detik , aku ber terima kasih dkt korang sbb buat aku "hidup" semula. 

You know who you are :) 

???


"Fy , kenapa tanak ikut kiteorang pergi trip jb? Kita dah plan lama dah"

"Tahu..... Tapi nak buat mcmana...."

"Tapi kenapa???"

"..."

"Okay , kalau trip taknak pergi , takpe. Skrg aku nak tau kau tu kenapa? Menghilang mcmtu jeee"

"..."








Bukan aku tak punya perasaan saat buat keputusan utk "buang" semua nya.

Lebih parah dari yg kau sangka.

Tanda tanya menjadi tanda tanya

Biarlah, aku senang begitu.


Formula seorang hipokrit


Secara zahir nya, kau perlu senyuman palsu, ketawa yang hipokrit dan berpura-pura gembira.

Disebabkan berkait mati dengan ayat "takde siapa kesah dengan hidup sedih kau"

Segala dugaan, kau survive.