kau kene tahu sebab ini knowledge. kau faham tak ni?


mood swing bila nak period.

nafsu makan bertambah bila nak period.

akan rasa sakit pada breast bila nak period.

sakit perut senggugut masa period.







bila nampak dia bad mood tak payah lah kau kacau dia! common sense boleh?! 




siapa yang faham, bless you! 

thoughts : 5:52pm


tentang haritu

biar orang tak pernah tahu 

biar tuhan mengatur satu persatu

jangan leka jangan tertipu

andai jodoh kita pasti bertemu

thoughts : 1:59am


kau mengadu orang sakit kan hati kau

tapi kau taktau kau pun tengah sakit kan hati aku

sekarang ni, apasal sakit sangat hati aku?

pedih.

sumpah.

whyyyyyyy

#BoomersRoadTrip


23 & 24 sept 






entah lah , rindu je